ALEGERI 2024 – Dan Ivan, candidat Dreapta Unită USR-PMP pentru președinția CJ Maramureș: Sorin Petrovan este un lider dedicat, cu o viziune clară pentru modernizarea și dezvoltarea municipiului Sighet

0
189

ELECTORAL. Sorin Petrovan este consilier local USR în Sighetu Marmației și și-a anunțat candidatura pentru primăria municipiului la alegerile din 9 iunie 2024. Deși este cunoscut în România drept capitala Maramureșului istoric, Sighetu Marmației nu îndeplinește standardele asociate acestui statut. În ciuda unui potențial turistic considerabil și a unei istorii bogate, orașul are un aspect neîngrijit și pare blocat în anii ’90.

 

„Un oraș cu o istorie veche, dar cu un viitor modern, așa trebuie să fie Sighetu Marmației. Clădiri reabilitate, blocuri anvelopate, drumuri asfaltate, trotuare, spații verzi și locuri de parcare reprezintă minimul de programe și investiții pe care o administrație trebuie să le implementeze într-un oraș al secolului XXI. Esența istorică a orașului trebuie păstrată, însă nu printr-un aspect învechit, ci prin valorizarea arhitecturii, promovarea turismului și crearea unei infrastructuri adecvate pentru facilitarea accesului vizitatorilor.

 

Sighetu Marmației se confruntă cu numeroase probleme, toate cauzate de o administrație care a ignorat ani de zile nevoile cetățenilor și modernizarea orașului. Când mi-am asumat candidatura pentru Consiliul Județean Maramureș, am făcut-o pentru a reprezenta al doilea municipiu al județului și pentru a rezolva problemele ce țin de administrația județeană.

 

Spitalul din Sighetu Marmației necesită reabilitare și modernizare urgentă. Deși este un centru medical principal pentru localitățile din zonă, spitalul se află în aceeași stare de degradare ca majoritatea clădirilor din oraș. Primul pas care trebuie facut, este mutarea spitalului de la administratia locala, la cea judeteana si apoi, modernizarea si dotarea lui la standarde europene.

 

Deși spitalul din Sighet este o prioritate, noi, candidații Dreptei Unite pe lista de consilieri județeni, alături de Dan Ivan, candidatul la președinția Consiliului Județean, ne-am asumat modernizarea și reabilitarea mai multor spitale din județ, aflate în administrarea Consiliului Județean, precum și implementarea unor programe de subvenționare a medicilor de familie care doresc să profeseze în mediul rural.

 

Totodată, crearea unor centre de îngrijire paliativă și creșterea capacității și modernizarea căminelor pentru vârstnici sunt prioritățile noastre în domeniul sănătății pentru acest județ. Recunoscut pentru tezaurul său tradițional, Maramureșul poate fi modernizat, iar maramureșenii se pot bucura de un trai la standarde europene, păstrând vie și nealterată tradiția zonei.”

 

„Sorin este un lider dedicat, cu o viziune clară pentru modernizarea și dezvoltarea municipiului Sighet. Este omul potrivit pentru a transforma Sighetul într-un oraș modern, păstrându-i totodată esența istorică. Vă îndemn să aveți încredere în Sorin Petrovan și să-l susțineți la alegerile din 9 iunie 2024”, a declarat Dan Ivan, candidatul alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Maramureș.

 

Acest material a fost comandat de Uniunea Salvați România parte a alianței electorale ”Alianța Dreapta Unită USR-PMP”, produs de SC APELLA SRL, cod mandatar financiar 21240009



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here