ALEGERI 2024 – Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare, și consilierii săi, în vizită la un producător local din Baia Mare

2
189

ELECTORAL. Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare, însoțit de candidații AUR pentru Consiliul Local Baia Mare, au vizitat săptămâna aceasta fabrica de saltele și perne 4Brands din Baia Mare, administrată de Călin Tuns.

 

Împreună cu cei aproximativ 200 de angajați, candidații AUR au discutat atât despre ecosistemul antreprenorial local, cât și despre dorințele și nevoile oamenilor în municipiul reședință de județ.

 

Cinci puncte din programul local de guvernare proiectat de AUR pentru municipiul Baia Mare au fost expuse, cu aplicabilitate pe domeniul economic și dezvoltarea orașului.

 

„A fost o întâlnire interactivă, în care am descoperit că băimărenii sunt implicați civic și își doresc cu ardoare să trăiască într-un oraș modern, care să ofere condiții decente, demne de un spațiu european. În calitate de antreprenor, am subliniat faptul că încurajez mediul de afaceri, mai ales cel generat de antreprenorii locali, așa cum este domnul Călin Tuns. Am reiterat faptul că băimărenii merită mai mult respect primind servicii locale esențiale de calitate, cum e transportul în comun sau spațiile de agrement și divertisment.

 

Apoi, mi-am exprimat viziunea potrivit căreia tinerii se află în centrul priorităților. Ei trebuie să rămână acasă, în Baia Mare, unde să beneficieze de condiții pentru pentru un trai bun: locuințe gratuite sau cu o chirie modică, locuri de muncă bine primite, facilități pentru tinerele familii.

 

În următorii 4 ani trebuie să facem o administrație locală mai deschisă pentru băimăreni. De aceea, i-am îndemnat pe oameni să iasă la vot. În 9 iunie schimbă viitorul și depinde de fiecare dintre noi”, a punctat Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

 

Printre cele mai mari nevoi ale angajaților care lucrează în această firmă din Baia Mare s-au reliefat cele legate de transportul în comun și spațiile de agrement. Băimărenii își doresc ca mijloacele de transport în comun cu care navetează zilnic de acasă la serviciu să fie decente, curate. De asemenea, visează la un aquapark în care să se relaxeze la final de săptămână fără a fi nevoiți să se deplaseze în județele vecine ori în străinătate pentru acest lucru.

 

Comandat de AUR Maramureș, cod mandatar financiar: 21240330



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Domnu MISU, raspunsul este simplu. Nu se intampla asa cu linia 54 deoarece locotenentu capsuna (primar interimar) trebuie sa aprobe orice modificare de traseu. Acum ori vrea sa-i faca in ciuda lui Costel (ca fost coleg de partid) ori nu are timp de campania electorala manelizata iar in juru lui sunt doar incompetenti pupincuristi (mosteniti de la spagarul CEREches) care circula cu masinile primariei si nu au ochi pentru transportul local. Si acesta trebuie regandit si restructurat din temelie dar candidati la postul de edil sef al orasului au alte prioritati in proiectele lor deoarece nici macar acum in campania electorala nu au urcat intr-un autobus local deoarece din cauza mizeriei li se lipesc mainile de barile unsuroase si papuci de podeaua sloioasa si nu se mai pot da jos din autobuse !!!!!! Asa este si Costel trebuie sa-i imita si el ca o primata pe Dorel ca a fost la fabrica de covrigi si pe Ionel ca a fost la fabrica de carnati, stiti cum este, fiecare cu ce-i lipseste……. Apropo Costele !! Vezi ca nu ai fost incaltat corespunzator cu incaltaminte electorala (nu era de culoare haurie) Cetateanul din fundal se uita cam revoltat la papuci tai…………………

  2. Nu înțeleg de ce linia 54 nu intra pe strada Motorului si prin curtea Urbis si apoi să revină în traseu.Sunt sute de oameni din zona care locuiesc si lucrează acolo ,si sunt nevoiți să vina pina la Dorna pe jos,ptr a putea urca in nr 54 ptr a putea merge mai departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here