ALEGERI 2024 – Adrian Todoran, candidatul Dreptei Unite la Parlamentul European: politica fiscală promovată de PSD – PNL duce economia în zona neagră

0
115
Adrian Todoran

ELECTORAL. Monstruoasa coaliție și-a câștigat un renume în secolul al XIX-lea, când alianța dintre conservatori și liberalii radicali l-a detronat pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza. Astăzi, aceasta îi are la mijloc din nou pe liberali, care și-au reînnodat amicițiile cu social-democrații, guvernând în tandem țara, în ultimii doi ani.

 

Foarte mulți văd această coaliție ca fiind una nepotrivită pentru interesele reale ale românilor. În mod tot mai evident, alianța celor două partide este un compromis politic, în care ambele părţi sacrifică principii și valori pentru a obține puterea.

 

Una dintre cele mai mari critici aduse acestei coaliții este legată de corupție și lipsa de transparență. Ambele partide au fost implicate în numeroase scandaluri și afaceri dubioase, iar colaborarea lor nu face decât să perpetueze aceste practici nocive. De altfel, politica fiscală promovată de liberali și social-democrați a fost una, evident, lipsită de grijă față de mediul de afaceri.

 

„De-a lungul timpului, în dreptul monstruoasei Coaliții PSD – PNL, au existat numeroase acuzații privind gestionarea defectuoasă a fondurilor publice, luptele interne pentru resursele financiare și lipsa unor proiecte cu impact real asupra dezvoltării țării și bunăstării sociale.

 

Vedem o mentalitate retrogradă privind valorile democratice, precum și un fals respect față de statul de drept. Interesele românilor sunt puse pe ultimul loc. Inițiativa privată este ucisă treptat, treptat, iar mediul de afaceri, sufocat de sute și sute de taxe, politica fiscală a PSD – PNL fiind incredibil de greșită, menită a descuraja orice agent economic aflat la început de drum. Micile afaceri se prăbușesc de la lună la lună, iar economia se îndreaptă tot mai mult înspre zona neagră”.

 

Să îmi spună tovarășul Ciolacu o singură măsură majoră venită în sprijinul mediului de afaceri românesc, prezentă în Codul Fiscal, după ultimele modificări, și îl votez de președinte. Pentru că eu nu am remarcat decât zeci și zeci de noi și noi piedici puse agenților economici”, precizează Adrian Todoran, președintele PMP Maramureș, candidat al Alianței Dreapta Unită, la Alegerile pentru Parlamentului European, din data de 9 iunie, 2024.

 

Coaliția PSD – PNL este văzută ca fiind departe de nevoile reale ale poporului român și are potențialul să perpetueze stagnarea politicilor publice în detrimentul intereselor comune ale societății românești. Astfel, se conturează necesitatea unei alternative politice, care să promoveze principii etice și să răspundă cu adevărat preocupărilor românilor.

 

Pe 9 iunie, avem alternativa: Alianța Dreapta Unită!

 

Comandat de PMP Filiala Maramureș – Cod AEP: 41240004



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here