ZIUA NAȚIONALĂ – Mihai Felician Cerneștean, secretar general PNL Maramureș: „Eroii zilei sunteți voi, cei care vă duceți la serviciu și copiii la școală”

0
886
Mihai Felician Cerneștean

1 DECEMBRIE. În mesajul său de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, Mihai-Felician Cerneștean, secretar general al PNL Maramureș și consilier județean, face referire la eroii României, la lupta lor pentru libertate, dar și la adevărații eroi ai zilelelor noastre, în cuvinte emoționante.

 

 

“La mulți ani, țara mea frumoasă și mândră! La mulți ani, România! Ziua Națională a României este ziua în care ne sărbătorim eroii. (…) Eroii zilelor noastre sunteți voi, cei care mergeți zilnic la serviciu, care prin activitățile voastre, luptați pentru supraviețuirea familiilor voastre, pentru a pune o pâine pe masă, pentru a duce copiii la școală. Eroii mei sunteți voi pentru că prin ceea ce faceți, faceți ca România să crească, să fie mare, să fie puternică.

 

La mulți ani, România! La mulți ani, români! Cu Dumnezeu înainte.”

 

ADVERTORIALATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here