ZI LIBERĂ – 23 ianuarie 2017, zi liberă „cu recuperare” – Minivacanţă de 4 zile pentru angajaţii din sistemul de stat

0
182

DECIZIE. Ziua de luni, 23 ianuarie, va fi declarată zi liberă. Hotărârea va deveni publică astăzi, în jurul prânzului, după şedinţa de Guvern prezidată de prim ministrul Sorin Grindeanu. Motivaţia deciziei Guvernului este că legată de legătura care s-a face cu o altă zi liberă din calendarul anului 2017, 24 ianuarie, ziua Unirii Principatelor Române (cunoscută și ca Mica Unire).

 

Conform hotărârii, ziua de 23 ianuarie va fi recuperată, dar dă posibilitatea angajaţilor din sistemul de stat să aibă patru zile de minivacanţă (din 21 ianuarie, până în 24 ianuarie) – în sistemul privat, decizia acordării acestei zile libere este la latitudinea managerilor. Ziua de 24 ianuarie a fost declarată zi liberă nelucrătoare anul trecut, prin lege.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here