VREMEA – Temperaturi de până la 28 de grade Celsius în Maramureş

0
118

PROGNOZĂ. În perioada 12-25 iunie,în Maramureş vremea va fi în general caldă, cu temperaturi maxime de până la 28 de grade Celsius, dar şi cu o probabilitate crescută de ploi, mai ales în intervalul 16-20 iunie, au anunţat specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în ultima prognoză făcută publică.

 

Perioada 12-20 iunie, se va caracteriza prin vreme caldă, cu variaţii termice uşoare, mediile temperaturilor maxime fiind de 23-26 de grade Celsius, iar minimele termice de 10-14 grade Celsius. Apoi, în perioada 21-25 iunie, sunt estimate temperaturi în creştere, cu valori diurne de 26-28 de grade Celsius şi minime termice de 15-17 grade Celsius.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here