VREMEA ÎN MARAMUREȘ – Vine frigul: în Maramureș, temperaturile scad cu 5 grade Celsius, minimele termice coborând sub 0 grade Celsius

0
559

PROGNOZĂ METEO. În următoarele două  săptămâni (perioada 15-29 noiembrie), prognoza meteorologilor de la Administraţia Naţională de Meteorologie indică o tendinţă de răcire în județul Maramureș, cu temperaturi maxime care scad cu circa 5 grade Celsius și minime care coboară până la -2 grade Celsius.

 

În intervalul 15-19 noiembrie, în Maramureş, în maximele termice vor scădea de la 11 grade Celsius la 6 grade Celsius (în 19 noiembrie), minimele situându-se între 0 şi 2 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată începând de joi, 18 noiembrie.

 

În perioada 20-22 noiembrie, temperaturile maxime din județ vor creşte spre valori în jurul a 8 grade Celsius, după care scad din nou până la 4-5 grade Celsius. Din 22 noiembrie şi până la sfârşitul intervalului (29 noiembrie), minimele vor scădea treptat până la -2 grade Celsius.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here