VREMEA – În Maramureș urmează un val de frig și ploi, după care temperaturile revin la normalul perioadei

0
496

PROGNOZĂ. Vremea se va răci în Maramureș, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) estimând că în perioada duminică-luni (22-23 martie) temperaturile din timpul zilei vor scădea până la o medie de 4-5 grade Celsius, iar cele din timpul nopții până la -5 grade Celsius.

 

Din 24 martie, meteorologii prognozează un proces de încălzire, care va determina înregistrarea unei medii a maximelor din timpul zilei de aproximativ 11 grade Celsius și de 0 grade Celsius în timpul nopții. Pe parcursul săptămânii viitoare, ploile vor fi prezente la nivel izolat aproape în fiecare zi.

 

ANM a precizat că estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading (Anglia), temperaturile maxime şi minime prognozate fiind mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here