VOT – Gheorghe Marcaș, ales în Colegiul de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie a României

0
351
Gheorghe Marcaș (sursa foto: informatiazilei.ro)

ECONOMIE. Președintele Camerei de Comerț și Industrie (CCI) Maramureș, Gheorghe Marcaș, a fost ales să facă parte din Colegiul de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR). Colegiul de Conducere al Camerei Naţionale este compus din 27 de membri, aleşi prin hotărârea Adunării Generale.

 

În funcția de președinte al CCIR a fost reales Mihai Dărăban, preşedintele Camerei de Comerţ, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, iar în funcția de vicepreședinți Nicolae Tudorescu (Mehedinţi), Ion Mocanu (Galaţi), Gheorghe Seculici (Arad), Mihai Apopii (CCI Neamţ). În Adunarea Generală CCIR au drept de vot deliberativ doar membrii de drept, celelalte categorii de membri (asociați sau de onoare) au doar drept de vot consultativ.

 

CCIR este organizaţie neguvernamentală, autonomă, nonprofit, de utilitate publică, cu personalitate juridică, ce reprezintă interesele generale ale comunităţii de afaceri, urmărind promovarea şi dezvoltarea industriei, comerţului, serviciilor şi agriculturii, în concordanţă cu cerinţele economiei de piaţă.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here