VOLEI – Oprită să joace primele meciuri din cauza situației epidemiologice, Știința Explorări Baia Mare a debutat în campionat cu o înfrângere, la Dej

0
564

DIVIZIA A1 – VOLEI. Echipa de volei masculin CS Știința Explorări Baia Mare a debutat, în sfârșit, în actuala ediție a primului eșalon valoric (Divizia A1), după ce la primele două meciuri (turneul 1) a fost forțată să declare forfait din cauza situației epidemiologice (infectări cu COVID-19) – conform regulamentului, băimărenii au pierdut primele două meciuri programate, cu U. Cluj și Știința București, cu 3-0.

 

În primul meci al turneului 2, organizat în Dej, băimărenii au pierdut cu 3-1 (26-24, 25-18, 17-25, 25-17) meciul cu gazdele de la Unirea. Și pentru gazde a fost meciul de debut în actuala ediție de campionat, Unirea declarând forfait la primul turneu, ca și Explorări (de fapt, și acum au avut doar 10 jucători trecuți pe foaia de meci).

 

Antrenorul Marius Botea i-a folosit în acest meci pe Țuțea, Talpă, Butnaru, Săvoiu, Aldea, Silvășan-Pașca, Catrina, Dragomir, Crișan, Răileanu, Cheaga, Zhelyazkov și Badea. Explorări a intrat mai bine în meci, conducând până spre finalul primului set (21-19), însă apoi gazdele au revenit și s-au impus după 25 de minute (26-24). Următoarele două seturi au fost controlate, pe rând, de ambele echipe (gazdele în setul 2, iar băimărenii în setul 3, când s-au impus în 22 de minute – 25-17). Setul 4, însă, Unirea a câștigat într-o manieră categorică, păstrând în permenență o distanță confortabilă pe tabelă și impunându-se cu 3-1.

 

În acest moment, Baia Mare, împreună cu Brașov și Timișoara sunt singurele echipe fără niciun punct. Sâmbătă, 21 noiembrie, Explorări Baia Mare dispută cel de-al doilea (și ultimul) meci din turneul de la Dej, cu Dinamo București.

 

* Foto: Dej24

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here