VOLEI – Mâine, în sala „Lascăr Pană”, CS Explorări – CSVM Zalău în returul semifinalei de Cupa României

0
142
Fază de joc din prima manșă, disputată la Zalău (foto: globalsports.ro)

SUNTEM FINALIȘTI? Miercuri, 8 februarie, Știința Explorări Baia Mare o întâlnește pe CSVM Zalău în partida retur a semifinalei de Cupă a cărei primă manșă s-a desfășurat pe 24 ianuarie, la Zalău, și care s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru sălăjeni.

 

Partida se va desfășura în Sala Polivalentă „Lascăr Pană”, cu începere de la ora 18, și va fi arbitrată de bucureștenii Silvian Lungu și Florin Dragomir, avându-l ca observator FRV pe Ioan Buhățel din Dej.

 

În momentul de față, băimărenii se mai pot califica în finală doar dacă vor împinge partida în setul de aur (primul la 15, cu diferență de minim două puncte față de adversar). Pentru că nu a obținut nici un punct în prima manșă, Explorări trebuie să învingă mâine cel puțin cu 3-0 sau 3-1. Oricare dintre aceste două rezultate va duce partida în setul de aur. Dacă zălăuanii câștigă însă minim două seturi, vor accede în finală. (Trebuie menționat că cei de la CSVM sunt și deținătorii trofeului, pe care l-au cucerit chiar în fața băimărenilor, în finala de anul trecut, câștigată cu 3-0)

 

Finala Cupei României se va disputa pe data de 30 aprilie, într-o singură manșă, echipa calificată după meciul de la Baia Mare urmând să întâlnească învingătoarea din cealaltă semifinală, Arcada Galați – SCMU Craiova, care își va disputa a doua manșă tot miercuri, cu începere de la ora 17.30 (în direct pe DigiSport 4). În prima manșă, disputată la Craiova, gălățenii au învins cu 3-1.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here