VOLEI FEMININ – CSM Sighetu Marmației, învinsă acasă în minim de seturi de CSU Oradea

0
104

DIVIZIA A2. Sâmbătă, 29 octombrie 2022, în Sala de Sport a Liceului Tehnologic Forestier din Sighetu Marmației, în meci contând pentru etapa a 2-a a Seriei Vest din Divizia A2 la volei feminin (a doua valorică), CSM Sighetu Marmației a pierdut, cu 0-3 (12-25, 16-25, 18-25), partida cu CSU Oradea. Toate cele trei partide ale Seriei Vest s-au încheiat cu victorii clare (0-3) ale echipelor oaspete.

 

Echipa oaspete cochetează cu promovarea în prima ligă valorică, anul trecut ratând calificarea în urma Turneului de promovare în divizia A1. Meciul a fost unul fără istoric, diferența de valoare a loturilor fiind evidentă, oaspetele conducând în permanență ostilitățile. De subliniat doar progresia punctelor obținute în cele trei seturi de tinerele sighetence, care au reușit să se apropie de adversare din ce în ce mai mult, însă distanța valorică și-a spus cuvântul.

 

Divizia A2 (f) – Seria Vest, rezultatele etapei a 2-a:

• CSM Sighetu Marmației – CSU Oradea: 0-3;

• CSM Corona Brașov – Medicina Târgu Mureș: 0-3;

• ProVolei Arad – Politehnica Timișoara: 0-3.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here