VOLEI – Explorări Baia Mare – „U” Cluj 3-0, în etapa a 18-a a Diviziei A1

0
75
sursa foto: stiintaexplorari.ro

VICTORIE CLARĂ. CS Știința Explorări a învins fără probleme astăzi pe Universitatea Cluj 3-0 (25-19, 25-17, 25-22), într-un meci contând pentru etapa a 18-a din cadrul primei divizii la volei masculin.

 

A fost o partidă cu rezultat așteptat, poate doar ultimul set să fi pus ceva semne de întrebare, băimărenii dovedindu-se în rest a fi peste clujeni la toate capitolele, dar, până la urmă o victorie care nu schimbă prea multe din situația în clasament a băimărenilor, care par a fi bine înfipți pe locul al șaptelea (acum cu 21 de puncte). Nimic altceva decât o simplă seară relaxantă pentru puținii spectatori din sala polivalentă „Lascăr Pană”, într-un meci cu prea puțină miză.

 

Următoarea partidă pentru CS Știința Explorări este cea din deplasare cu cei de la CSM București (în tur, băieții antrenați de cuplul Botea-Pop s-au impus cu 3-1).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ