VOLEI – Explorări Baia Mare – „U” Cluj 3-0, în etapa a 18-a a Diviziei A1

0
143
sursa foto: stiintaexplorari.ro

VICTORIE CLARĂ. CS Știința Explorări a învins fără probleme astăzi pe Universitatea Cluj 3-0 (25-19, 25-17, 25-22), într-un meci contând pentru etapa a 18-a din cadrul primei divizii la volei masculin.

 

A fost o partidă cu rezultat așteptat, poate doar ultimul set să fi pus ceva semne de întrebare, băimărenii dovedindu-se în rest a fi peste clujeni la toate capitolele, dar, până la urmă o victorie care nu schimbă prea multe din situația în clasament a băimărenilor, care par a fi bine înfipți pe locul al șaptelea (acum cu 21 de puncte). Nimic altceva decât o simplă seară relaxantă pentru puținii spectatori din sala polivalentă „Lascăr Pană”, într-un meci cu prea puțină miză.

 

Următoarea partidă pentru CS Știința Explorări este cea din deplasare cu cei de la CSM București (în tur, băieții antrenați de cuplul Botea-Pop s-au impus cu 3-1).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here