VOLEI – Explorări Baia Mare învinge clar UV Timișoara și se clasează pe locul 9 în prima divizie

0
173

DIVIZIA A1. CS Ştiinţa Explorări Baia Mare a câștigat clar, cu 3-0, meciul cu CS UV Timişoara, în turneul al şaselea al Diviziei A1 la volei masculin, diputat la Craiova, în Sala Polivalentă. Pe seturi, elevii antrenorului Marius Botea s-au impus cu 25-21, 25-23, 25-15, într-un meci arbitrat de Marius Ștefurac și Lucian Husa.

 

Din echipa băimăreană s-a remarcat Marius Valentin Cheagă (26 de ani), autor a 22 de puncte – pentru Explorări au mai punctat Dan Silvășan-Pașca (10 puncte), Robert Țuțea (9 puncte), Veniamin Ioan Aldea (7 puncte), Sorin Dragomir (6 puncte), Yordan Milkov Zhelyazkov (2 puncte), Andrei Dan Butnaru (1 punct).

 

Sâmbătă, băimărenii joacă în al doilea meci al turneului de la Craiova cu CS Arcada Galați, care i-a învins ieri, cu 3-1, pe gazdele turneului (SCMU Craiova), iar duminică joacă în compania SCMU Craiova. În acest moment, Explorări este clasată pe locul 9 în prima divizie valorică a țării (din 11 echipe), cu 2 victorii și 6 înfrângeri (a câștigat cu UV Timișoara și CSU Brașov și a pierdut cu Steaua București, CSM Zalău, Unirea Dej, Dinamo București, Știința București și U. Cluj).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here