VOLEI – CSM București – Știința Explorări Baia Mare 3-0, ieri, în etapa a 19-a a Diviziei A

0
68

AM VENIT, AM VĂZUT, AM ÎNFRÂNT… Știința Explorări și-a compromis definitiv (vorba aia, acum și „oficial”) șansele de a accede în turneul pentru locurile 1-6, care distribuie locurile pentru cupele europene, pierzând ieri fără drept de apel, într-un meci disputat la Dobroești, partida cu CSM București. Băimărenii nu mai pot încheia prima parte a competiției mai sus de locul 7 și va trebui să lupte pentru evitarea retrogradării (bine, o amenințare reală în sensul ăsta nu există, dar hai s-o recunoaștem „ne-am ajuns”).

 

Greu fără Cherbeleață

Scorul final al întâlnirii: CSM București – CS Știința Explorări Baia Mare 3-0 (25-20, 25-19, 26-24) – meci fără istoric, practic doar în ultimul set băieții noștri încercând cu ceva mai multă ambiție să mai dreagă busuiocul, – au fost la un punct distanță să câștige setul trei – fără să și reușească însă.

 

Pentru CS Explorări au evoluat: Râpeanu, Kovacs, Coasă, Lupu, Didorciuc, Nagy, Olar (libero). A mai jucat: Sushko (Țuțea și Cherbeleață nu au putut juca, fiind accidentați). Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

 

Partida a fost arbitrată de Marin Nicolae și Florin Dimachi, ambii din Galați, iar observator federal a fost bucureșteanul Angheluș Cotoanță.

 

În următoarea etapă, băieții noștri vor juca acasă, împotriva celor de la AS Volei Club Caransebeș (în tur a fost 3-2 pentru ASVC).

 

2mnews

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ