VOLEI – CS Știința Explorări – CSVM Zalău 0-3, băimărenii părăsesc Cupa României în semifinale

0
76

NICI O ȘANSĂ. CS Explorări a ratat calificarea în finala Cupei României, fiind învinsă azi, în sala polivalentă „Lascăr Pană”, de CSVM Zalău, cu scorul de 0-3 (20-25, 15-25, 23-25). Practic, sălăjenii au liniștit încă de la bun început ambițiile băieților noștri, câștigând detașat primele două seturi (doar de atât aveau nevoie pentru a fi siguri de calificarea în finală). După ce au rezolvat problema calificării, zălăuanii s-au relaxat, scăzând vizibil nivelul de joc și permițându-le alor noștri să conducă pe parcursul primei jumătăți a celui de-al treilea set. Până la urmă, plusul de formă și de valoare și-a spus însă cuvântul și deținătorii trofeului au închis definitiv conturile, câștigând ultimul set cu 25-23.

 

Scorul general al celor două manșe ale semifinalei:  CS Explorări – CSVM Zalău 0-6 pct, 1-6 seturi (1-3, 0-3).

 

În cealaltă semifinală, gălățenii de la Arcada au obținut o victorie facilă în confruntarea cu SCMU Craiova, scor final 3-1 (25-23,  25-23, 20-25, 25-21) – după ce în partida tur, de la Craiova, tot gălățenii câștigaseră cu același scor.

 

Finala se va desfășura într-o singură manșă, pe data de 30 aprilie, cei de la CSVM Zalău având astfel ocazia să își apere trofeul în fața celor de la SC Arcada Galați.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ