VOLEI – CS Știința Explorări – CSVM Zalău 0-3, băimărenii părăsesc Cupa României în semifinale

0
194

NICI O ȘANSĂ. CS Explorări a ratat calificarea în finala Cupei României, fiind învinsă azi, în sala polivalentă „Lascăr Pană”, de CSVM Zalău, cu scorul de 0-3 (20-25, 15-25, 23-25). Practic, sălăjenii au liniștit încă de la bun început ambițiile băieților noștri, câștigând detașat primele două seturi (doar de atât aveau nevoie pentru a fi siguri de calificarea în finală). După ce au rezolvat problema calificării, zălăuanii s-au relaxat, scăzând vizibil nivelul de joc și permițându-le alor noștri să conducă pe parcursul primei jumătăți a celui de-al treilea set. Până la urmă, plusul de formă și de valoare și-a spus însă cuvântul și deținătorii trofeului au închis definitiv conturile, câștigând ultimul set cu 25-23.

 

Scorul general al celor două manșe ale semifinalei:  CS Explorări – CSVM Zalău 0-6 pct, 1-6 seturi (1-3, 0-3).

 

În cealaltă semifinală, gălățenii de la Arcada au obținut o victorie facilă în confruntarea cu SCMU Craiova, scor final 3-1 (25-23,  25-23, 20-25, 25-21) – după ce în partida tur, de la Craiova, tot gălățenii câștigaseră cu același scor.

 

Finala se va desfășura într-o singură manșă, pe data de 30 aprilie, cei de la CSVM Zalău având astfel ocazia să își apere trofeul în fața celor de la SC Arcada Galați.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here