VOLEI – CS Explorări pierde cu 3-2 la Dej, în etapa a 17-a a Diviziei A1

0
73

ÎNFRÂNGERE LA LIMITĂ. O nouă dezamăgire pentru băieții de la CS Știința Explorări Baia Mare, care au pierdut la limită partida susținută astăzi în compania celor de la CS Unirea Dej, din cadrul etapei a 17-a a Diviziei A1. Scorul final al partidei Unirea – Explorări a fost 3-2 (-22, 23, -23, 19, 15-13).

 

Devenită deja o confruntare tradițională pentru băimăreni, partida de la Dej a fost arbitrată de bucureștenii Florin Dragomir și Alexandru Prodană, iar observator FRV a fost zălăuanul Vasile Dușa.

 

Știința Explorări a început meciul în forță, câștigând primul set cu 25-22 și luând un avans rapid în setul doi, care părea a se îndrepta spre același deznodământ ca primul. Dejenii au reușit să echilibreze însă partida, au egalat la 22 și au punctat decisiv pe final, câștigând setul cu 25-23. În al treilea set, Explorări s-a distanțat din nou în prima parte (8-5, 10-7) – pentru ca, din nou, dejenii să revină pe final și să egaleze la 22. De data aceasta, însă, băimărenii s-au concentrat mai bine și au reușit să-și adjudece setul cu 25-23.  În setul al patrulea, dejenii au preluat ei repede inițiativa (11-5, 18-9) și s-au menținut la conducere până la final 25-19, împingând partida în setul decisiv. Din păcate în acest set, primul la 15, cu diferență de două puncte, mai buni s-au dovedit dejenii, care au condus pe tot parcursul setului (5-3, 7-4, 10-7, 11-10), câștigând cu 15-13. Înaintea acestei partide, băimărenii se aflau pe locul 7, cu 17 puncte, în timp ce Unirea ocupa poziția a noua, cu 14 puncte.

 

Gheorghe Mihai Bârlea

Ieri, 10 februarie, Gheorghe Bârlea, președintele CS Știința Baia Mare, a împlinit frumoasa vârstă de 66 de ani. Deși suntem siguri că băieții din echipa de volei a clubului și-ar fi dorit să îi ofere un cadou aniversar ceva mai „consistent”, ceea ce ar fi presupus și o victorie în campionat, până la urmă, după un meci în care au luptat până la capăt, n-a ieșit decât o înfrângere la limită în fața unei echipe foarte bune și punctul aferent în clasament. Un călduros „La Mulți Ani” și din partea noastră.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ