VOLEI – CS Explorări pierde cu 3-2 la Dej, în etapa a 17-a a Diviziei A1

0
116

ÎNFRÂNGERE LA LIMITĂ. O nouă dezamăgire pentru băieții de la CS Știința Explorări Baia Mare, care au pierdut la limită partida susținută astăzi în compania celor de la CS Unirea Dej, din cadrul etapei a 17-a a Diviziei A1. Scorul final al partidei Unirea – Explorări a fost 3-2 (-22, 23, -23, 19, 15-13).

 

Devenită deja o confruntare tradițională pentru băimăreni, partida de la Dej a fost arbitrată de bucureștenii Florin Dragomir și Alexandru Prodană, iar observator FRV a fost zălăuanul Vasile Dușa.

 

Știința Explorări a început meciul în forță, câștigând primul set cu 25-22 și luând un avans rapid în setul doi, care părea a se îndrepta spre același deznodământ ca primul. Dejenii au reușit să echilibreze însă partida, au egalat la 22 și au punctat decisiv pe final, câștigând setul cu 25-23. În al treilea set, Explorări s-a distanțat din nou în prima parte (8-5, 10-7) – pentru ca, din nou, dejenii să revină pe final și să egaleze la 22. De data aceasta, însă, băimărenii s-au concentrat mai bine și au reușit să-și adjudece setul cu 25-23.  În setul al patrulea, dejenii au preluat ei repede inițiativa (11-5, 18-9) și s-au menținut la conducere până la final 25-19, împingând partida în setul decisiv. Din păcate în acest set, primul la 15, cu diferență de două puncte, mai buni s-au dovedit dejenii, care au condus pe tot parcursul setului (5-3, 7-4, 10-7, 11-10), câștigând cu 15-13. Înaintea acestei partide, băimărenii se aflau pe locul 7, cu 17 puncte, în timp ce Unirea ocupa poziția a noua, cu 14 puncte.

 

Gheorghe Mihai Bârlea

Ieri, 10 februarie, Gheorghe Bârlea, președintele CS Știința Baia Mare, a împlinit frumoasa vârstă de 66 de ani. Deși suntem siguri că băieții din echipa de volei a clubului și-ar fi dorit să îi ofere un cadou aniversar ceva mai „consistent”, ceea ce ar fi presupus și o victorie în campionat, până la urmă, după un meci în care au luptat până la capăt, n-a ieșit decât o înfrângere la limită în fața unei echipe foarte bune și punctul aferent în clasament. Un călduros „La Mulți Ani” și din partea noastră.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here