VOLEI – CS Explorări a mai pierdut un meci: înfrângere în trei seturi la Galați

0
208
CS Știința Explorări Baia Mare (sursa foto: facebook)

NICI MĂCAR UN SET. După ce la finele săptămânii trecute, băimărenii de la Știința Explorări au înclinat steagul în fața ploieștenilor de la Tricolorul LMV cu 1-3, ieri, 30 ianuarie – echipa s-a deplasat la Galați pentru returul cu cei de la Arcada (conform programării inițiale, turul fusese programat la Galați, iar returul la Baia Mare, dar cele două echipe s-au înțeles să inverseze locurile de disputare a celor două partide).

 

Arbitrată de Cosmin Tudorache și Niculae Stan (București) și avându-l ca observator federal pe Adrian Apetrei (Ploiești), partida de la Galați (prima din etapa a 16-a a campionatului) s-a încheiat cu scorul de 3-0 (25-22, 25-20, 25-22) pentru gazde.

 

Gabriel Cherbeleață

Explorări: Kaszap 3p, Cherbeleață 16p, Kovacs 2p, Lupu 5p, Didorciuc 5p, Nagy 10p, Olar (libero). Au mai jucat: Râpeanu 1p și Coasă.

 

Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here