VOLEI – CS Explorări a mai pierdut un meci: înfrângere în trei seturi la Galați

0
87
CS Știința Explorări Baia Mare (sursa foto: facebook)

NICI MĂCAR UN SET. După ce la finele săptămânii trecute, băimărenii de la Știința Explorări au înclinat steagul în fața ploieștenilor de la Tricolorul LMV cu 1-3, ieri, 30 ianuarie – echipa s-a deplasat la Galați pentru returul cu cei de la Arcada (conform programării inițiale, turul fusese programat la Galați, iar returul la Baia Mare, dar cele două echipe s-au înțeles să inverseze locurile de disputare a celor două partide).

 

Arbitrată de Cosmin Tudorache și Niculae Stan (București) și avându-l ca observator federal pe Adrian Apetrei (Ploiești), partida de la Galați (prima din etapa a 16-a a campionatului) s-a încheiat cu scorul de 3-0 (25-22, 25-20, 25-22) pentru gazde.

 

Gabriel Cherbeleață

Explorări: Kaszap 3p, Cherbeleață 16p, Kovacs 2p, Lupu 5p, Didorciuc 5p, Nagy 10p, Olar (libero). Au mai jucat: Râpeanu 1p și Coasă.

 

Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ