VOLEI – Căpitanul echipei Explorări Baia Mare, Dragoș Răileanu, s-a retras din activitatea sportivă la 30 de ani: băimărenii pregătesc lotul pentru ediția viitoare

0
409
Dragoș Răileanu

EXPLORĂRI BAIA MARE – LOT. Echipa de volei masculin Știința Explorări Baia Mare, care a încheiat ediția  2020-2021 a Diviziei A1 pe locul 7, a început negocierile cu jucătorii cărora li s-a încheiat contractul, în vederea stabilirii lotului pentru sezonul viitor.

 

Printre jucătorii pe care nu-i vom vedea în sezonul viitor în tricoul echipei băimărene este și ridicătorul Dragoș Răileanu, căpitanul echipei Explorări Baia Mare anunțându-și retragerea din activitatea sportivă la vârsta de 30 de ani, deși în vara anului trecut, după ce în sezonul abia încheiat a fost declarat Cel mai bun jucător al echipei băimărene, a semnat prelungirea contractului pe încă două sezoane.

 

Răileanu, originar din Râmnicu Sărat (jud. Buzău), a jucat la Explorări din anul 2011 și până acum, cu o sincopă de 3 sezoane (în perioada 2015-2018 a evoluat la VCM Piatra Neamț și Unirea Dej). De asemenea, Andrei Butnaru (23 de ani, centru, 2,06 m), aflat la Explorări din vara anului 2017 (când era considerat unul dintre jucătorii din generația tânără cu cel mai bun blocaj din țară), nu și-a prelungit contractul și își va continua cariera la o altă echipă.

 

Centrul Veniamin Aldea (26 de ani, 1,97 m), transferat în 2019 de la CSM București, și liberoul Laurean Andrei Crișan (23 de ani, 1,88 m), transferat în 2018, și-au prelungit contractele cu Explorări, semnând pe încă două sezoane.

 

Evident, mai sunt așteptate veniri/plecări în echipa băimăreană, perioada de definitivare a loturilor fiind abia începută (de exemplu, la începutul sezonului trecut au venit 6 jucători: Marius Cheagă – care s-a dovedit cel mai prolific trăgător al echipei -, Dan Silvășan-Pașca, Eduard Catrina, Yordan Zhelyazkhov – bulgarul a și plecat în iarnă – și foarte tinerii debutanți Cristian Badea și Adrian Săvoiu).

 

* Foto: @ Știința Explorări Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here