VOLEI – Azi, de la ora 17, Știința Explorări – Steaua București, la reluarea sezonului oficial

0
121
sursa foto: citynews.ro

DIVIZIA A1. Meci greu la reînceperea sezonului oficial, pentru Explorări Baia Mare. Aflați pe locul 7 în clasament , cu o zestre de 17 puncte, băieții antrenați de Marius Botea se înfruntă încă din primul meci al anului cu un adversar redutabil, ei urmând să întâlnească astăzi, vineri, 20 ianuarie, pe Steaua București, liderul la zi al campionatului (cu 34 de puncte).

 

Partida, contând ca meci de deschidere al etapei a XIV-a (a treia a returului) se va desfășura începând cu ora 17, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare și va fi transmisă în direct pe postul de televiziune DigiSport 3. În tur, Steaua s-a impus cu 3-0.

 

Arbitrii meciului sunt Tudor Pop (Cluj Napoca) și Daniel Hadade (Zalău), în timp ce observator FRV va fi Petrică Stancu (Brașov).

 

Iată programul complet al etapei a XIV-a din cadrul Diviziei A:

 

CS Știința Explorări – Steaua (vineri, ora 17)

SCMU Craiova – CSVM Zalău (sâmbătă, ora 15)

VCM LPS Piatra Neamț – Arcada Galați (sâmbătă, ora 16)

Știința Bacău – Tricolorul Ploiești (sâmbătă, ora 17)

Banatul Caransebeș – Unirea Dej (sâmbătă, ora 17)

CSM București – Universitatea Cluj (sâmbătă, ora 17)

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here