VISIT MARAMUREŞ – Maramureşul va avea o bază de date a unităţilor de cazare turistică

0
272
sursa foto: visitmaramures.ro

PROIECT. Seviciul Relații Publice și Promovarea Județului din subordinea Consiliului Judeţean Maramureş a demarat un demers important atât pentru agenţii economici care desfăşoară activităţi de cazare turistică, cât şi pentru turiştii care vor să viziteze judeţul: realizarea unei baze de date a tuturor unităţilor de cazare prezente în circuitul turistic din Maramureş. Această bază de date va putea fi accesată şi prin aplicaţia de date mobile „Visit Maramureş”.

 

Demersul este un prim pas din strategia de promovare a tradiţiilor şi obiceiurilor păstrate de-a lungul timpului în Maramureş, în scopul atragerii unui număr cât mai mare de vizitatori. Pentru realizarea acestuia, toţi operatorii de turism din judeţ sunt rugați să transmită pe e-mail (la adresele: [email protected] sau [email protected]), până în 10 februarie 2017, următoarele documente: certificat de clasificare şi anexa unităţii turistice; trei fotografii relevante privind unitatea de cazare, cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc) şi o scurtă descriere a unităţii de cazare şi a serviciilor oferite potenţialilor clienţi.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here