VIS ȘI COȘMAR – În Baia Mare, Minaur învinge CSM Alexandria și urcă pe locul 4 în Liga Națională

0
272

LIGA NAȚIONALĂ – HANDBAL MASCULIN. În etapa a 5-a a Ligii Naționale de handbal masculin, Minaur Baia Mare a învins clar, cu 27-23 (19-7), CSM Alexandria, victorie care a propulsat-o pe locul 4. Abia în minutul 9 au înscris oaspeții primul lor gol, într-o primă repriză de coșmar, în care MVP-ul a fost portarul lui Minaur Anton Terekhov (cu 19 intervenții salvatoare în meci și o lovitură de la 7 metri parată), încheiată cu 12 (!) goluri avans pentru băimăreni.

 

Repriza a doua, însă, a fost diametral opusă, oaspeții reușind să o câștige și să se apropie la o diferență mai apropiată de normalitatea unui meci echilibrat, dar fără a pune sub semnul îndoielii problema câștigătorului. O repriză în care băimărenii, complet deconectați, au marcat doar de 8 ori, iar adversarii de două ori mai mult.

 

Pe lângă ucraineanul Terekhov, s-a remarcat și celălalalt portar al gazdelor, Răzvan Pop (cu 6 intervenții salvatoare).  Pentru Minaur Baia Mare au marcat: Cip (5 goluri), Teca (4 goluri), Bera și Căbuț (câte 3 goluri), Buguleț, Nagy, Kotrc și Pop (câte 2 goluri), Bușecan, Da Silva Mollino, Huta și Buzle (câte 1 gol). De la oaspeți, cei mai buni marcatori au fost Mocanu și Hebo (câte 5 goluri) și Hoinaru (4 goluri).

 

Etapa următoare, a 6-a, Minaur joacă în deplasare cu HC Dobrogra Sud (echipă neînvinsă până la această oră), duminică, 10 octombrie, de la ora 11.00, meci care va fi transmis în direct de TVR2.

 

* Foto: @Dragomir Ovi via Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here