VIOL ȘI OMOR CALIFICAT – Criminalul fetiței Estera, arestat pentru următoarele 30 de zile

0
431

DECIZIE. Joi, 27 iunie 2019, magistrații Tribunalului Maramureş au dispus arestarea preventivă pentru următoarele 30 de zile (27 iunie – 26 iulie 2019) a inculpatului J.A., în vârstă de 17 ani, domiciliat în municipiul Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol şi omor calificat al Esterei, fetița în vârstă de 5 ani ucisă violent în 30 aprilie 2018.

 

Conform rechizitoriului procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, în 30 aprilie 2018, într-o clădire dezafectată a fostului combinat chimic din Baia Mare, J.A. a întreţinut relaţii intime cu Estera, o fetiţă în vârstă de 5 ani, şi apoi a ucis-o cu violență, lovind-o în cap, de repetate ori, cu o cărămidă.

 

Hotărârea de astăzi a magistraților maramureșeni poate fi contestată în termen de 48 de ore, a anunțat preşedintele Tribunalului Maramureş, judecătorul Nicolae Stamate-Tămășan.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here