VIDEO – Trei dintre ucrainenii rătăciți pe Vârful Pop Ivan, găsiți în viață: doi sunt răniți, este căutat al patrulea, raportat de salvatorii ucraineni că ar fi mort

0
459

OPERAȚIUNE DE SALVARE. Trei ucraineni din grupul rătăcit în zona Vârfului Pop Ivan (1.937 de metri) din Munții Maramureșului au fost deja găsiți și salvați de salvatorii din Maramureș, care au cooperat în această misiune cu doi salvatori din Ucraina. Din cei trei, doi sunt răniți la membrele inferioare, unul având degerături (acesta a fost găsit în noaptea trecută, în jurul orei 02.00, de cei doi salvatori ucraineni – acum a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus).

 

Despre cel de-al patrulea ucrainean din grupul care a trecut ilegal frontiera, salvatorii ucraineni au precizat, în cursul nopții trecute, că l-au văzut decedat, într-o râpă. Operațiunea de salvare continuă pentru confirmarea acestei informații și extragerea victimei (operațiune care va avea loc astăzi sau mâine, pentru că în zonă condițiile meteorologice nu sunt prielnice, pe lângă zăpadă și ger fiind o ceață densă).

 

VIDEO

 

* Foto și video: @Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here