VIDEO – Agresor sexual în Baia Mare, dacă-l cunoașteți, sunați la Poliția Municipiului: peste 10 femei au depus plângere, Poliția încă nu l-a identificat

0
18122

DACĂ ÎL RECUNOAȘTEȚI, SUNAȚI LA POLIȚIE. Un agresor sexual este căutat de Poliția Municipiului Baia Mare după ce peste 10 femei au depus plângere împotriva lui, susțin surse informate 2mnews. În cazul în care îl recunoașteți, informați Poliția despre identitatea acestuia (chiar dacă, dintr-un reflex specific perioadei comuniste, instituția care veghează și la asigurarea siguranței cetățenilor nu a cerut ajutorul acestora, deși încă nu a reușit să-l identifice pe individul reclamat).

 

 

Filmarea prezentată de 2mnews este datată 8 iulie 2021 și a fost efectuată de una din camerele de supraveghere video montată într-un bloc de locuințe din municipiul Baia Mare. În filmare, bărbatul (de talie scundă, 1,60-1,65 m înălțime) apare în urma unei femei care intră în bloc și se masturbează.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here