VICTORIE ȘI EMOȚII – Progresul Șomcuta Mare câștigă la Oradea, în derbyul codașelor și încearcă să nu ajungă la barajul pentru menținerea în Liga a III-a

0
291

FOTBAL – LIGA A III-A. În penultima etapă a Ligii a III-a, echipa maramureșeană Progresul Șomcuta Mare (locul 9) a jucat în comuna bihorenă Sânmartin, cu Luceafărul Oradea (locul 10), în derby-ul codașelor, învingând cu scor de forfait, 3-0, toate golurile fiind marcate în prima jumătate de oră.

 

Maramureșenii, care în urma victoriei de astăzi au predat locul 9 (care va juca baraj pentru menținerea în Liga a III-a) vecinilor de CSM Satu Mare (învinși la limită, 2-1, la Zalău, de a doua clasată SCM), stau oarecum și la mâna conjudețenilor de la Minaur Baia Mare, echipă care în ultima etapă are meci la Satu Mare (șomcutenii joacă acasă cu SCM Zalău, meci greu cu echipa de pe locul 2, doar dacă aceasta, deja promovată la baraj, își va conserva energiile…).

 

Maramureșenii au tranșat repede soarta meciului cu tineretul de la Luceafărul Oradea (vreo 8 titulari au încă vârsta junioratului), marcând în prima jumătate de oră 3 goluri, două din penalty-uri (prin Tudor Balmoș, în min. 5 și Andrei Zetea, în min. 26) și unul din acțiune, venit în primul sfert, prin Parnău.

 

Luceafărul Oradea – Progresul Şomcuta Mare: 0-3, au marcat Tudor Balmoș (min. 5 – penalty), Mark Parnău (min. 11), Andrei Zete (min. 26 – penalty). Progresul a acumulat 19 puncte (cu 1 punct mai mult decât CSM Satu Mare) și joacă în ultima etapă acasă, cu SCM Zalău.

 

* Foto generică: @ Progresul Șomcuta Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here