VICTORIE – Senzaționalul portar ucrainean Terekhov aduce victoria Minaurului în meciul cu Constanța și băimărenii urcă pe locul 2 în Liga Națională

0
614

LIGA NAȚIONALĂ – HANDBAL MASCULIN. Sâmbătă, 17 septembrie 2022, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare, în derby-ul etapei a 4-a a Ligii Naționale de handbal masculin, CS Minaur Baia Mare a câștigat, cu 24-23 (10-12), partida cu CSM Constanța. Înaintea etapei, cele două formații erau clasate pe podiumul Ligii Naționale, după liderul Dinamo București (băimărenii pe locul 3, iar constănțenii pe locul 2).

 

Un meci extrem de tensionat, în care prima dată constănțenii păreau scăpați în câștigători (reușind să conducă pe tabela de marcaj cu 4 goluri avans), apoi băimărenii, cu repriză secundă foarte bună și cu Da Silva Mollino și Kozakevych în postură de principali marcatori, dar mai ales cu un lacăt mare pus pe poartă de portarul Anton Terekhov, care i-a descurajat/debusolat pe constănțeni.

 

O evoluție care s-a desăvârșit în ultimele secunde ale meciului, când, la 24-23 pentru Minaur, constănțenii au lovitură de la 7 metri și șansa terminării meciului la egalitate. Dar ucraineanul întinde piciorul drept ca un resort reflex și scoate nu doar mingea, ci și victoria băimărenilor, o victorie care îi propulsează pe locul 2, în spatele campioanei en-titre Dinamo București. Un meci bun cu perioade foarte bune și uneori strălucitoare făcut de Minaur, cu plusuri pentru jucători, dar cu o subliniere specială pentru Terekhov.

 

* Foto generică: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here