VICTORIE – Minaur învinge detașat, la Baia Mare, CSM București și urcă pe locul 4 în Liga națională

0
282

HANDBAL – LIGA NAȚIONALĂ. Sâmbătă, 2 aprilie 2022, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 23-a a Ligii naționale de handbal masculin, Minaur Baia Mare a câștigat, cu 35-28 (18-17), partida cu CSM București. Un meci fără istoric, în care echilibrul s-a menținut până în min. 34 (20-19), după care a fost dominat de mult mai valoroasa echipă a gazdelor, care a condus chiar și la 9 goluri pe parcursul meciului (min. 54, 33-24).

 

Pentru Minaur au înscris: Căbuț (8 goluri), Vujic (7 goluri), Vujovic (6 goluri), Kotrc și Da Silva Mollino (câte 4 goluri), Cip și Nagy (câte 2 goluri), Bera și Teca (câte 1 gol). De la oaspeți s-au remarcat Tărîță (7 goluri) și Botea (4 goluri).

 

În urma victoriei, Minaur a urcat pe locul 4 în Liga națională (am mai explicat de ce este importantă clasarea în primele 4 locuri: asigură participarea locurilor 2-4 în cea de-a doua competiție valorică europeană, EHF European League). În etapa următoare, a 24-a, Minaur joacă joi, 5 mai, în deplasare cu HC Buzău 2012 (locul 10).

 

* Foto: @Ovidiu Dragomir via CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here