VICTORIE LA SCOR – Minaur a defilat în optimile cupei europene, spulberând la Baia Mare PAOK Salonic (Grecia)

0
384

EHF EUROPEAN CUP. Sâmbătă, 12 februarie 2022, în Sala Sporturilor Lascar Pană din Baia Mare, în meci contând pentru manșa tur a optimilor de finală din EHF European Cup, Minaur a învins, cu 32-21 (17-10), AC PAOK Salonic (Grecia).

 

Înaintea meciului, clubul grec le-a transmis fanilor: „Magii (n.red., porecla dată celor de la PAOK) sunt pregătiți pentru o altă provocare europeană!”. Neinspirat mesaj, pentru că jucătorii eleni au dovedit că nu erau (pregătiți), fiind învinși fără drept de apel de gazde.

 

Partida, arbitrată de cuplul bulgar Svetoslav Yovchev și Zvezdelin Yovchev, a avut un singur sens: spre o diferență cât mai liniștitoare pentru returul care asigură biletele spre sferturile de finală ale competiției. Și 11 goluri par suficient de liniștitoare.

 

Pentru băimăreni au înscris Căbuţ (în foto – 9 goluri), Cip (5 goluri), Nagy (4 goluri), Buzle și Bera (câte 3 goluri), Kotrc, Vujovic și Huta (2 goluri), Buguleţ și Csepreghi (câte 1 gol) – o remarcă specială pentru portarul băimărenilor, Anton Terekhov (17 parade salvatoare și o lovitură de la 7 metri parată). De la formația greacă s-au remarcat portarul Gigov (10 parade salvatoare și 2 lovituri de la 7 metri parate) și jucătorii Stojanovic (7 goluri), Seirekidis și Kavousanakis (câte 3 goluri).

 

În 19 februarie, la Salonic, returul.

 

* Foto: Călin Căbuț @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here