VICTORIE DE PALMARES – Progresul Şomcuta Mare câștigă în derby-ul suferinței de la Oradea, dar victoria nu schimbă situația retrogradării

0
288

PLAY OFF – LIGA A III-A. Vineri, 22 aprilie 2022, la Baza Sportivă Luceafărul din Sânmartin, în meci contând pentru etapa 4 a play-out-ului Seriei a 10-a din Liga a III-a, Luceafărul Oradea (ultima clasată) a pierdut, cu 0-1 (0-1), partida cu Progresul Șomcuta Mare (peultima clasată). Precedenta victorie a șomcutenilor data din 19 martie, când au câștigat acasă cu aceeași formație (5-0).

 

Derby-ul codașelor și al suferinței, arbitrat la centru de clujeanul Cătălin Flonta, a fost tranșat, previzibil, de echipa maramureșeană, golul (unicul) victoriei fiind înscris în prima repriză de Bogdan Bîrle. Antrenorul orădenilor, George Zima, a subliniat că are la dispoziție un lot format din… 14 jucători, condiții în care . Totuși, victoria maramureșenilor nu schimbă situația retrogradării (în acest sezon ultimele două echipe retrogradează direct în Liga a IV-a), Progresul fiind la 8 puncte distanță de locul salvării, cu 6 etape înaintea finalului campionatului (Luceafărul este retrogradată și matematic în Liga a IV-a).

 

Luceafărul Oradea – Progresul Şomcuta Mare: 0-1 (0-1), a marcat Bogdan Bîrle (min. 38). În celelalte partide ale etapei, SCM Zalău – CSM Satu Mare: 0-3, CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei – FC CFR 1907 Cluj SA 2: 3-3. În urma acestei etape, SCM Zalău are 34 de puncte, CSM Satu Mare 30 puncte, Sportul Șimleu Silvaniei 30 puncte, CFR Cluj 2 28 de puncte, Progresul Șomcuta Mare 20 puncte, Luceafărul Oradea -3 puncte. În etapa următoare, a 5-a, Progresul joacă la Șomcuta Mare, în 30 aprilie, cu SCM Zalău.

 

* Foto arhivă

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here