VICTORIE – CSM Ştiinţa Baia Mare are cele mai mari şanse de a încheia sezonul regulat pe locul 1

0
173
CSM Știința Baia Mare

RUGBY. CSM Ştiinţa a învins astăzi, pe arena din Baia Mare, campioana Timişoara Saracens, cu scorul de 22-3 (13-3), într-un meci restanţă din etapa a IX-a a SuperLigii CEC Bank la rugby. În urma acestei victorii, echipa băimăreană o egalează la puncte pe Steaua şi are cele mai mari şanse de a încheia sezonul regulat pe prima poziţie – în ultima etapă, care se va desfăşura în acest weekend, Baia Mare va juca acasă contra lui Dinamo, iar Steaua nu joacă.

 

Conform regulamentului FRR, după disputarea returului, echipa de pe locul 1 se califică automat în semifinale, în timp ce următoarele clasate vor disputa meciuri între ele, pe terenul echipelor mai bine clasate: locul 2 cu locul 7, locul 3 cu locul 6 și locul 4 cu locul 5. În weekendul 20-21 mai sunt programate semifinalele, iar pe 27 mai, finala mare şi finala mică a competiţiei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here