VALIDARE – Liviu Marian Pop (PSD) a devenit, oficial, senator de Maramureş

0
519
Liviu Marian Pop - senator PSD de Maramureș
Liviu Marian Pop depune jurământul de senator

SENAT. Aşa cum 2mnews a anunţat, în premieră, în 10 februarie, astăzi, plenul Senatului a validat mandatul de senator pentru Liviu Marian Pop (PSD), acesta fiind următorul, după Sorina Pintea, pe lista candidaților propuși de PSD în circumscripția electorală nr. 26 Maramureș pentru alegerea Senatului. El a depus astăzi, 20 februarie, jurământul de senator.

 

Liviu Marian Pop (42 de ani) a fost numit în funcţia de secretar de stat în Ministerul Educaţiei Naţionale în 5 ianuarie 2017. El se află la cel de-al doilea mandat de senator, după cel din perioada 2012-2016, când a fost şi vicepreşedinte al Comisiei de Regulament din Senat.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here