VACCINAREA “LA CHIUVETĂ” – Asistent medical din Maramureș, arestat pentru luare de mită într-un dosar care cercetează vaccinările fictive

0
6155
Spitalul din Vișeu de Sus

ARESTARE. Aurica Șofronici, asistent medical coordonator Compartimentul de Primiri Urgență la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, a fost reținută și ulterior arestată pentru o perioadă de 30 de zile într-un dosar al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, în care este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită (5 acte materiale). Șofronici a contestat soluția instanței, aceasta urmând să fie judecată la Curtea de Apel Cluj.

 

Surse 2mnews au precizat că Șofronici este cercetată pentru luare de mită în cadrul vaccinărilor fictive, pentru ca o persoană nevaccinată să poată să obțină certificatul verde. Dacă soluția pronunțată în acest dosar este menținută de Curtea de Apel Cluj, Șofronici, care a cerut instanței să fie cercetată sub control judiciar (propunere respinsă de magistrat), rămâne în arest preventiv până în 1 aprilie 2022.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here