VACCINARE DIN MAȘINĂ – La ora 12 se deschide centrul drive-thru pentru vaccinare fără programare, în parcarea Value Centre din Baia Mare

0
1364

CAMPANIE – MARAMUREȘ. Sâmbătă, 15 mai 2021, la ora 12.00, în parcarea Value Centre din Baia Mare se deschide un centru drive-thru pentru vaccinare fără programare la care orice doritor se poate vaccina direct din mașină, doar cu actul de identitate. Vaccinul folosit va fi cel produs de compania Pfizer-BioNTech.

 

Campania se va desfășura în zilele de sâmbătă și duminică, respectiv 15-16 mai, în intervalul orar 12.00-20.00, și este organizată de instituțiile județene implicate în campania de vaccinare anti-COVID-19 (Instituția Prefectului Maramureș, Consiliul Județean Maramureș, Primăria Baia Mare, Direcția de Sănătate Publică Maramureș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” Maramureș, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș, Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș și Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Maramureș Baia Mare) și este susținută de administratorii retail park-ului Baia Mare Value Centre și de clubul moto Nord 6Riders.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here