URGENȚĂ – Intervenție nocturnă a ISU pentru demolarea unui balcon care periclita siguranța trecătorilor

0
589

INTERVENȚIE. În Baia Mare, chiar în aceste momente, are loc o intervenție mai puțin obișnuită a angajaților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Maramureș, respectiv demolarea unui balcon situat la etajul V. La fața locului au sosit echipele de intervenție ISU și Poliția Locală Baia Mare (ultima pentru a asigura zona considerată periculoasă pentru trecători).

 

Mai mulți locatari, dar și administratori ai firmelor de la parterul blocului 22 de pe Bulevardul Republicii (cel situat la intersecția cu Bulevardul Traian), susțin că dintr-unul dintre balcoanele de la nivelul V al blocului se desprind bucăți de mari dimensiuni din materialele cu care a fost edificat balconul și că acestea au devenit foarte periculoase pentru cei care trec prin zonă.

 

Poliția Locală a degajat zona și asigură perimetrul în care lucrează la această oră angajații ISU Maramureș. Iată câteva imagini de la fața locului.

 

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here