URARE – Mesajul de Crăciun al președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan

0
189
Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș

CRĂCIUN 2022. Suntem maramureșeni și ducem din tată-n fiu tradiția, aici, în acest spațiu în care Dumnezeu a pus cu generozitate tot ce e mai armonios, mai nobil, mai profund: locuri de-o frumusețe ireală și oameni fabuloși, obiceiuri unice și o spectaculoasă civilizație a lemnului.

 

La noi și iarna e mai albă, bisericile mai înalte, colindele mai frumoase și lumina mai blândă. Pentru că așa suntem noi, iar sărbătorile ne sunt precum sufletul: adânci, bogate, adevărate, izvorând din rădăcinile ancestrale ale neamului nostru.

 

Suntem maramureșeni și trăim Crăciunul așa cum l-am primit de la strămoși: acasă, împreună cu toți cei dragi, la biserică închinându-ne în credință și smerenie, colindând și întâmpinând Nașterea Domnului cu bucurie și speranță.

 

Sfintele Sărbători îmi oferă încă o dată prilejul de a vă îndemna la iubire, iertare și credință, de a vă ura să vă bucurați alături de cei dragi de momente unice.

 

Să vă dea Dumnezeu sănătate și liniște! Crăciun fericit cu pace și bucurie!

 

Ionel Bogdan, președinte Consiliul Județean Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here