UN FEL DE ANTRENAMENT – Minaur a câștigat la o diferență de 20 de goluri cu ultima clasată, dar rămâne pe locul 6, pe care, cel mai probabil, va încheia sezonul

0
284

LIGA NAȚIONALĂ – HANDBAL. Vineri, 20 mai 2022, în Sala Sporturilor din Deva, în meci contând pentru etapa a 24 a Ligii naționale la handbal feminin, CSM Deva (ultima clasată, retrogradată în Liga a II-a) a pierdut, cu 18-38 (11-21), partida cu CS Minaur Baia Mare, în ediția trecută vicecampioană, acum pe locul 6, la coada primei jumătăți a clasamentului, poziție pe care, cel mai probabil, va și încheia sezonul (din care mai sunt de disputat doar două etape).

 

Un meci de antrenament pentru Minaur, cu o echipă net inferioară, care a câștigat doar un meci din cele 24 disputate până acum și care va evolua în sezonul viitor în Liga secundă. Până în minutul 4, gazdele au reușit performanța să conducă Minaur (1-0, 2-1), însă după aceea băimărencele au început să marcheze pe bandă rulantă, având deja la jumătatea reprizei un avantaj de 7 goluri (4-11).

 

Repriza s-a încheiat cu 10 goluri avantaj pentru oaspete, 11-21, iar în cea de-a doua repriză s-a rulat lotul, s-a exersat scheme ș.a.m.d. Un bun antrenament de primăvară. De remarcat, o remarcă specială pentru portarii Amra Pandžić (15 parade salvatoare) și Cristina Enache (7 parade salvatoare, cu două lovituri de 7 metri parate). Cum să dai gol în fața unui astfel de “zid”?

 

Pentru Minaur au înscris mai toate jucătoarele: Fujita (7 goluri), Petruș (6 goluri), Kerekes (5 goluri), Popa (4 goluri), Burlachenko, Zych, Polocoșer, Cioca (câte 3 goluri), Târle (2 goluri), Lavko și Severin (câte 1 gol). De la gazde s-au remarcat Petrescu și Ciolan (câte 4 goluri).

 

Umtătorul meci al băimărencelor, joi, 26 mai, la Baia Mare, cu SCM Gloria Buzău (locul 4).

 

* Foto generică: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here