ULTIMUL DRUM – Peste 200 de motocicliști din România și Ungaria vin să-și ia adio de la Jani Krucz, motociclistul băimărean din Rock N’Road

1
11384
Ioan „Jani” Krucz

JANI. Peste 200 de motocicliști din România și Ungaria vor veni vineri, 30 iunie, în Baia Mare pentru a-și lua rămas bun de la Ioan „Jani” Krucz, cel care a decedat într-un tragic accident rutier și care făcea parte din Rock N’Road Friends Club. Înmormântarea are loc vineri, de la ora 14, la cimitirul Horea I din Baia Mare.

 

După ceremonie, în jurul orei 15-15.30, cei peste 200 de motocicliști din Budapesta, Debrecen, Oradea, Satu Mare, Botoșani, Iași, Zalău și Baia Mare vor porni într-o paradă tristă, în memoria îndrăgitului lor coleg, pe traseul Horea 1 – str. Crișan – str. Ghe. Șincai – str. Podul Viilor – str. Victoriei – str. Independenței – Bd. Republicii (la locul accidentului fatal, lângă Biserica de lemn, se vor opri și vor aprinde câte o lumânare) – Bd. București – McDonald’s – Bd. Unirii – str. Victoriei (unde se vor opri în fața casei unde a locuit Jani) – Valea Rosie (cu oprire la Biserica Romano-Catolică). Pe perioada procesiunii moto, colegii lui Jani de la Rock N’Road Friends Club vor asigura logistica necesară, blocând intersecțiile prin care va trece parada.

 

Cei peste 200 de motocicliști care îi vor aduce ultimul omagiu, în semn de respect și de prietenie, lui Jani, fac parte din cluburile moto Rock N’Road Friends Club, Nord 6 Riders din Baia Mare, Hajdu Bihari Motorosok Eegyesulete HBME (Debrecen – Ungaria), Hawks – Oradea, Eagle Bikers – Satu Mare, Red Evil Moto Club, Trust Moto Club, Black Eagle – Oradea, Meses Moto – Zalău, Viking Moto Club – de asemenea, la procesiunea moto vor participa și foștii prieteni ai lui Jani din Budapesta.

 

Ioan „Jani” Krucz (31 ianuarie 1960 – 27 iunie 2017) a decedat în 27 iunie, în urma unui accident rutier cauzat de ciocnirea violentă a motocicletei sale de o mașină a poliției. Jani circula regulamentar și avea prioritate de trecere. „Jani a fost trezorierul și purtătorul de cuvânt al clubului nostru. Era un om deosebit. Avea trei locuri de muncă pentru a-și putea întreține mama și soția, ambele foarte bolnave. Era un om de bază al Rock N’Road, conducea foarte prudent, respecta cu rigoare legile de circulație! Pentru mulți ne-a fost ca un tată, fiind învățător și sprijin moral deopotrivă. L-au mai făcut special omenia lui, încrederea pe care o radia și modul în care era gata oricând să ne dea o mână de ajutor în orice problemă… Rana provocată în inimile noastre cauzată de lipsa lui se va cicatriza foarte greu, dar nu se va vindeca niciodată. Dumnezeul să-l odihnească în pace! Asfalt uscat, prietene!”, au transmis colegii săi de la clubul moto Rock N’Road Friends Club.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

 1. Dumnezeu sa il odihneasca in pace.

  Nu am avut ocazia sa il cunosc foarte bine. Dar din cate stiu, a fost un om deosebit, cu un suflet mare.

  Imi pare rau pentru ce s-a intamplat.

  Cat despre voi toti, prieteni si sustinatori pe motoare si nu numai care veniti sa-l conduceti peultimul drum, doresc sa va spun ca sunteti minunati. Un gest demn de admirat.

  Dumnezeul sa il ierte si sa-i fie tarana usoara !

  condoleante familiei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here