TURISM ÎN MARAMUREȘ – Antreprenorii din turismul județean, invitați să-și promoveze gratuit ofertele la târgurile de la Londra, Varșovia, Barcelona și București

0
232

TÂRGURI – OFERTE TURISM. La invitația Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, Consiliul Județean Maramureș va participa în luna noiembrie a anului 2022 la trei Târguri de Turism Internațional, respectiv: WTM Londra, TT Varșovia și IBTM Barcelona. De asemenea, în perioada 10-13 noiembrie 2022, Consiliul Județean Maramureș va participa cu stand propriu la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României 2022.

 

Pe această cale, informăm toate structurile de primire turistice, agențiile de turism, asociațiile profesionale din domeniul turismului și unitățile administrativ-teritoriale că pot să beneficieze de promovare gratuită în cadrul acestor manifestări. Astfel, toate entitățile mai sus amintite sunt invitate să aducă materiale de promovare (elaborate în limba română/ engleză) la Consiliul Județean Maramureș, camera 20, până la data de 24 octombrie 2022, acestea urmând să fie distribuite în cadrul târgurilor. De asemenea, la adresa [email protected] se pot transmite și linkuri către pagini web/ materiale promoționale/ pachete turistice sau orice alte resurse de promovare online.

 

În cadrul târgurilor internaționale este încurajată diseminarea materialelor în format digital. Totodată, conținutul acestor materiale trebuie să respecte cerințele organizatorilor privind redactarea exclusiv în limba engleză.

 

Informații la telefon: 0262.202.582.

 

Președintele Consiliului Județean Maramureș

Ionel Ovidiu Bogdan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here