TUR NAȚIONAL – În 9 mai, Mircea Diaconu vine în Baia Mare și Sighetu Marmației

0
310
Mircea Diaconu

PROIECT. Miercuri, 9 mai, de la ora 14, eurodeputatul independent Mircea Diaconu vine în Baia Mare, într-un tur național în care și-a propus să comunice cu cetățenii despre un proiect privind organizarea unei rețele naționale de repere ale civilizației spațiului românesc, care să promoveze civilizația românească și să conducă la o adevărată «Renaștere culturală» a țării, rezultată în urma unui discurs istoric și identitar obiectiv, documentat, lipsit de complexe sau constrângeri politice.

 

Întâlnirea cu băimărenii are loc pe terasa Hanului Igniș (Piața Libertății nr. 16). De asemenea, miercuri, 9 mai, de la 18, Mircea Diaconu va fi prezent în Sighetu Marmației, la cafeneaua Cafe Tabac (strada Bogdan Voda nr. 8). Întâlnirile cu românii ale lui Diaconu, care au loc în fiecare an sub denumirea Turul României, vor avea loc în perioada 4 mai – 9 iunie 2018.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here