TROLLER-UL CU DROGURI – Doi tineri, prinși într-o anexă gospodărească din Berchezoaia cu o valiză cu cannabis, ciuperci halucinogene şi pastile ecstasy

0
1195

DROGURI. Duminică, 4 iulie 2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Teritorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Maramureş au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a 2 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc.

 

Sâmbătă seara, în jurul orei 21.00, polițiștii de la subunitatea din Șomcuta Mare au fost sesizați că doi tineri au intrat într-o anexă gospodărească din satul Berchezoaia (com. Remetea Chioarului) și au refuzat să o părăsească la solicitarea proprietarului.

 

La fața locului, polițiștii au constatat că cei doi, un bărbat în vârstă de 25 de ani din județul Cluj şi o femeie în vârstă de 25 de ani din județul Mureş, au ascuns o geantă tip troller în care se afla o cantitate de substanţă vegetală (susceptibilă a fi cannabis), ciuperci şi comprimate (susceptibile a fi ecstasy). Cei doi au fost reținuți.

 

În urma cercetărilor ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul SCCO Maramureş, s-a confirmat că trollerul conținea 2,5 kilograme de cannabis, 100 de grame de ciuperci halucinogene şi 11 comprimate ecstasy.

 

Procurorul de caz DIICOT Maramureș a dispus reținerea celor doi tineri pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri, iar în cursul zilei de luni, 5 iulie, cei doi vor fi prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here