TROFEUL CENTENAR – Vicecampioana națională Minaur Baia Mare, turneu cu echipe de top, la Oradea

1
327

HANDBAL FEMININ. În 20 și 21 august, echipa de handbal feminin Minaur Baia Mare va participa, la Oradea, la Trofeul Centenar, eveniment sportiv la care participă campioana României, CSM București, și echipele ungare FTC Budapesta şi Debrecen VSC – bucureștencele și FTC Budapesta vor evolua în acest sezon în Liga Campionilor, iar băimărencele și Debrecen VSC vor juca în EHF European League (a doua competiție valorică intercluburi a handbalului european).

 

În 20 august, vor avea loc partidele Minaur Baia Mare – Debrecen, respectiv CSM Bucureşti – FTC Budapesta, iar în 21 august, FTC Budapesta – Minaur şi CSM Bucureşti – Debrecen.

 

După acest turneu, în 24 august, Minaur joacă primul meci oficial al sezonului, la Bistrița, în optimile Cupei României cu CSM Slatina. Dacă învinge, Minaur va juca în 25 august, tot la Bistrița în sferturile de finală, câștigătoarele urmând să se întâlnească în semifinale, în 28 august, la Brăila (finala competiției este programată în 29 august, la Brăila).

 

* Foto: @ Alex Nicodim via Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Și sa _și schimbe denumirea în HC Mi se rupe de baimareni. De 17 luni nu au jucat cu spectatori. Acasă. Asa ca o sa cumpărăm abonamente….. La TVR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here