TRIST – A murit Ștefan Mariș (57 de ani), directorul Centrului Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale “Liviu Borlan” Maramureș

2
4956

DECES. Joi, 1 aprilie 2021, în jurul orei 17, la Cluj-Napoca a murit Ștefan Mariș (57 de ani), managerul Centrului Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale “Liviu Borlan” Maramureș.

 

Mariș era infectat cu COVID-19 și era internat de mai multe săptămâni în spitale, fiind transferat în stare gravă la Cluj-Napoca, pentru un tratament care nu putea fi efectuat în Baia Mare (din cauza gravelor probleme respiratorii a fost trecut pe plămân artificial).

 

Mariș, doctor în filosofie, s-a născut în 1963, la Sighetu Marmației și a fost timp de 20 de ani director al Centrului Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale “Liviu Borlan” Maramureș (din anul 2001). Dumnezeu să-L odihnească!

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Subscriu. Despre colecțiile feminine… am putea dezvolta dar nu trebuiesc devoalate, putem crede că se vor ocupa de ele, individual, alți semidocti.

  2. Se spune despre morti NUMAI DE BINE! Stefan Maris si a luat doctoratul in flilosofie dar nu a fost filolog ci profesor de fizica, a condus in stil mafiot o institutie in care nu a facut aproape nimic. Revista Ethnologica a fost fondata de Ion Bogdan! Proiectele lui cu tinere vlastare a cantecului romanesc au fost realizate de catre Nicu Pauna! Expozitiile foto au fost apanajul lui Sateanu…Si atunci despre ce vorbim?Despre colectiile lui…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here