TRIST – A murit Ioan Pop (55 de ani), directorul executiv al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Maramureș

0
8301

DECES. A murit Ioan Pop (55 de ani), directorul executiv al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Maramureș. Ionică Pop s-a născut la 18 martie 1965 și a fost director executiv al AJVPS Maramureș din anul 2011, când l-a înlocuit în funcție pe George Radu, dar lucra în această structură (înființată în 1962) din anul 1988.

 

Ionică Pop era interfața asociației cu publicul, bun strateg, organizator și comunicator, mereu jovial. A murit în urma complicațiilor cauzate de o boală necruțătoare: cancer. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

* Foto: Daniel Pop – jurnalmm

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here