TRIST – A murit consilierul județean Dionisie Coteț-Tămaș (55 de ani), vicepreședintele PSD Șomcuta Mare

0
1380
Dionisie Coteț-Tămaș

DECES. Marți, 15 iunie 2021, a murit consilierul județean Dionisie Coteț-Tămaș (55 de ani), vicepreședinte PSD Șomcuta Mare. Coteț-Tămaș, fost de două ori consilier local în Șomcuta Mare (în mandatele 2012-2016 și 2016-2020), a fost ales în septembrie 2020 în forul deliberativ al  județului pe listele Coaliției pentru Maramureș.

 

Originar din Finteușu Mare (sat aparținător de orașul Șomcuta Mare), el era director general al firmei familiei sale, Metal Tomi-Val SRL din Recea (fosta Tomi-Val Construct & Amenajări SRL), firmă specializată în confecții metalice. Dionisie Coteț-Tămaș era la primul său mandat de consilier județean. El suferea de cancer la pancreas, boală depistată în toamna anului trecut. Înmormântarea va fi joi, 17 iunie 2021, la Finteușu Mare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here