TRIBUNAL – Hotărâri în procesul în care Cătălin Cherecheş e judecat pentru luare de mită în formă continuată

0
471
Cătălin Cherecheș, primarul suspendat al Băii Mari

PROCES. Astăzi, judecătoarea Ioana Nora Boiciuc de la Tribunalul Cluj căreia primarul suspendat Cătălin Cherecheş i-a cerut revocarea în procesul în care este judecat pentru luare de mită în formă continuată, s-a pronunţat în privinţa cererilor acestuia de a i se înlătura măsura controlului judiciar şi înlăturarea obligaţiei de a nu-şi exercita funcţia de primar.

 

După ce ieri, un alt judecător de la Tribunalul Cluj s-a pronunţat în privinţa cererii de revocare a judecătoarei Boiciuc, respingând solicitarea, astăzi au fost respinse şi celelalte două cereri rămase în pronunţare. Astfel, instanţa clujeană a decis menţinerea controlului judiciar, ca măsură preventivă, precum şi obligaţia ca inculpatul Cherecheş Cătălin să nu îşi exercite funcţia de primar.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here