TRIBUNAL – Hotărâri în procesul în care Cătălin Cherecheş e judecat pentru luare de mită în formă continuată

0
302
Cătălin Cherecheș, primarul suspendat al Băii Mari

PROCES. Astăzi, judecătoarea Ioana Nora Boiciuc de la Tribunalul Cluj căreia primarul suspendat Cătălin Cherecheş i-a cerut revocarea în procesul în care este judecat pentru luare de mită în formă continuată, s-a pronunţat în privinţa cererilor acestuia de a i se înlătura măsura controlului judiciar şi înlăturarea obligaţiei de a nu-şi exercita funcţia de primar.

 

După ce ieri, un alt judecător de la Tribunalul Cluj s-a pronunţat în privinţa cererii de revocare a judecătoarei Boiciuc, respingând solicitarea, astăzi au fost respinse şi celelalte două cereri rămase în pronunţare. Astfel, instanţa clujeană a decis menţinerea controlului judiciar, ca măsură preventivă, precum şi obligaţia ca inculpatul Cherecheş Cătălin să nu îşi exercite funcţia de primar.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ