TRANZACȚIE – Administrația Băii Mari vrea să cumpere clădirea în care își are sediul organizația județeană a UDMR

0
1167

PREEMȚIUNE. Administrația municipalității Baia Mare vrea să cumpere un imobil situat în Centru Vechi al orașului, pe strada Vasile Lucaciu nr. 1 (vis-a-vis de clădirea Millennium I), casă cu un nivel și clasificată monument istoric de interes local. Imobilul, în care acum își are sediul organizația teritorială Baia Mare a UDMR, a fost construit în secolul al XVI-lea, cu diferite intervenții până în secolul al XVIII-lea.

 

Marți, 31 martie 2020, forul deliberativ al orașului va aproba ca municipalitatea să-și exercite dreptul de preemțiune pentru respectivul imobilul, care are cinci apartamente și o suprafață utilă totală de 465 de metri pătrați.

 

Pașii tranzacției constau în întocmirea unui raport de evaluare pentru stabilirea valorii de piață, negocierea prețului (de Comisia de licitații pentru închirieri, concesionări, vânzări și achiziții de imobile) și aprobarea prețului de vânzare negociat de Consiliul Local.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here