TRANSPORT PUBLIC – Achiziția celor 7 de autobuze electrice pentru Sighetu Marmației, lansată în licitație publică: suma estimată, 4 milioane de euro

0
1211

ACHIZIȚIE. Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) a lansat miercuri, 12 iunie, licitaţie pentru achiziţia a 131 de autobuze electrice pentru Iaşi, Sibiu, Sighetu Marmaţiei, Slatina, Suceava, Tîrgu Mureş şi Piteşti, estimarea totală fiind de 363,37 milioane de lei (77 milioane de euro) + TVA.

 

Pentru municipiul Sighetu Marmației, licitaţia vizează achiziționarea a 7 autobuze electrice de 12 metri, destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de deal, 2 de staţii de încărcare rapidă și 7 de staţii de încărcare lentă.

 

Suma estimată de MDRAP pentru autobuzele destinate transportului public din Sighetu Marmației este de 19,375 milioane de lei (echivalentul a peste 4 milioane de euro). Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 29 iulie.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here