TRANSPORT PUBLIC – Achiziția celor 7 de autobuze electrice pentru Sighetu Marmației, lansată în licitație publică: suma estimată, 4 milioane de euro

0
839

ACHIZIȚIE. Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) a lansat miercuri, 12 iunie, licitaţie pentru achiziţia a 131 de autobuze electrice pentru Iaşi, Sibiu, Sighetu Marmaţiei, Slatina, Suceava, Tîrgu Mureş şi Piteşti, estimarea totală fiind de 363,37 milioane de lei (77 milioane de euro) + TVA.

 

Pentru municipiul Sighetu Marmației, licitaţia vizează achiziționarea a 7 autobuze electrice de 12 metri, destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de deal, 2 de staţii de încărcare rapidă și 7 de staţii de încărcare lentă.

 

Suma estimată de MDRAP pentru autobuzele destinate transportului public din Sighetu Marmației este de 19,375 milioane de lei (echivalentul a peste 4 milioane de euro). Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 29 iulie.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ