TRANSMISIUNE TV – Fotbal Comuna Recea debutează astăzi în Liga a 2-a: află cine transmite meciul și detalii despre partidă

1
538

FOTBAL – LIGA A II-A. În sezonul 2020-2021, Maramureșul va avea din nou o reprezentantă în Liga a II-a: Fotbal Comuna Recea. Echipa maramureșeană debutează astăzi, sâmbătă, 29 august, pe teren propriu, întâlnind în prima etapă a sezonului regular o mai veche cunoștință din Liga a III-a, echipa harghiteană FK Csikszereda Miercurea Ciuc (promovată în cel de-al doilea eșalon valoric în sezonul 2018-2019, chiar în urma unei lupte directe cu Fotbal Comuna Recea).

 

Meciul începe la ora 11.00 și pentru că nu se află în atenția deținătorilor de drepturi de transmisie din Liga 2, FK Csikszereda a obținut permisiunea să transmită jocul cu Fotbal Comuna Recea, pe cheltuiala sa. În acest sens au semnat un contract cu Erdélyi Magyar Televízió (Erdélyi TV – ETV), prima televiziune națională din România dedicată comunității maghiare. ETV a anunțat că va filma meciul cu 4 camere și că meciul va putea urmărit în timp real și pe canalul de Youtube al echipei din Miercurea Ciuc (pentru fanii care nu au acces la transmisiunile ETV) – sigur, comentariul tv va fi în limba maghiară.

 

Câteva vești și din tabăra ciucanilor, care au avut emoții în a se prezenta la meci după ce au avut două teste COVID-19 pozitive, însă ulterior toți jucătorii testați au fost negativi. Conform antrenorului Valentin Suciu, echipa care intră astăzi pe teren la Recea are 3 absențe: Antal Barna, Marvin Schieb, Norbert Pinter (accidentați).

 

Înaintea începerii noului sezon din Liga a II-a, FK Csikszereda (foto mic dreapta) a reușit câteva transferuri de care s-au anunțat mândri: atacantul slovacul Andras Meszaros (24 de ani), de la Sereď, echipă de primă ligă din Slovacia; mijlocașii Norbert Janos (22 de ani), Rareș Takacs (28 de ani) și David Bor (25 de ani); fundașul Claudiu Apro (24 de ani); portarul László Ribánszki (35 de ani, de la Békéscsaba). Ultimul meci între Recea și FK Csikszereda a avut loc în urmă cu 2 ani (aprilie 2018), meciul (care a stabilit în mare parte promovata în Liga a II-a) închindu-se cu victoria celor din Miercurea Ciuc, cu 4-2 (în sezonul 2018-2019, echipa din Miercurea Ciuc a încheiat Seria 5 a Ligii a III-a pe locul 1, iar Fotbal Comuna Recea s-a clasat pe locul 2, la 8 puncte de echipa promovată).

 

Până acum, Recea și Csikszereda au jucat 4 meciuri, în 3 dintre acestea impunându-se echipa din Miercurea Ciuc (3-2 acasă și 2-0 în deplasare în ediția 2015-2016, și 4-2 la Recea în 2019), iar echipa maramureșeană a obținut o victorie (3-0 la Miercurea Ciuc, în toamna anului 2018).

 

Vă reamintim că acest sezon al Ligii a II-a se va disputa într-un nou format care presupune sezonul regular (în care fiecare echipă joacă o singură dată cu celelalalte și stă o etapă, sunt 21 de etape), urmat de play-off (la care participă primele 6 echipe, fiecare echipă joacă tur-retur cu celelalte 5, primele două promovând direct în Liga Națională, iar locurile 3 și 4 vor juca baraj cu locurile 13 și 14 din Liga Națională) și două grupe de play-out (o grupă de 7 și una de 8 echipe – în care fiecare echipă joacă un singur meci cu celelalte din grupă, din grupa de 7 vor retrograda ultimele două, iar din grupa de 8 vor retrograda ultimele 3, cu mențiunea că echipele de pe locurile 5 din cele două grupe de play-off vor juca baraj pentru menținere în Liga a 2-a/retrogradare în Liga a 3-a).

 

Andrei TODORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Super! Am inteles ca au si castigat! E o echipa solida pentru liga a doua! Ai nostri bravi politicieni promit marea si sarea! Acolo unde stau 2 pe metru patrat si sunt inchisi la culoare in municipiul frumos, se fac parcari si alei pietonale iar tanti Maria de pe Ghioceilor merge la magazin prin apa! E excelent in Baia Mare! Discriminare pozitiva! Sunt mahnit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here