TRANSFER – Reprezentanta Maramureșului în Liga a II-a, Fotbal Comuna Recea, a transferat un fundaș central australian care a jucat în Indonezia

0
167

FOTBAL. Reprezentanta Maramureșului în Liga a II-a, Fotbal Comuna Recea, a transferat un jucător australian, Ante Bakmaz (28 de ani), un fundaș central înalt (1.88 m), care a jucat în ultima perioadă în prima ligă din Indonezia.

 

Bakmaz are descendenți de origine croată, este născut în Australia, a început fotbalul la nivel de juniori în Croația (la NK Trešnjevka și NK Laduč), iar în 2015 s-a mutat în Amsterdam (Olanda). De-a lungul carierei a evoluat la echipe din Malta (St. Andrews Football Club), Letonia (FK Jelgava, Valmiera FC), Lituania (FK Kauno Žalgiris), Liban (Nejmeh SC) și din 2019 activează în campionatul din Indonezia (a jucat 15 meciuri pentru Madura United și, în acest an, 3 meciuri pentru Persik Kediri).

 

Noul jucător al divizionarei secunde maramureșene este cotat de Transfermarkt la 75.000 euro.

 

Andrei TUDORAN

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here